Tervetuloa mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Tutustu tarkemmin, millaista partio on lapsille, nuorille, aikuisille ja erityistä tukea tarvitseville. Lisäksi kannattaa lukea 10 syytä liittyä partioon.

Liittymisohjeet:

Vaihe 1 – Täytä rekisteröitymislomakeTÄSTÄ! Lomake täytetään huoltajan tai täysi-ikäisen partiolaisen tiedoilla. 

Vaihe 2 – Lisää huollettava partion asiointipalvelussa, johon siirryt suoraan  täytettyäsi rekisteröitymislomakkeen.

Vaihe 3 – Tee jäsenhakemus huollettavalle asiointipalvelussa, siirryt tähän  kohtaan automaattisesti lisättyäsi huollettavan. 

Vaihe 4 – Lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.  Löydät tekemäsi huollettavan jäsenhakemuksen ja tiedon sen etenemisestä asiointipalvelusta (Perhe > valitse huollettava > huollettavan tiedot > jäsenyydet > valitse lippukunta). 

Huom! Jos sinulla on useampia huollettavia, joille olet tekemässä jäsenhakemuksen, toista kohdat 2 ja 3 asiointipalvelussa. Valitse ylävalikosta Jäsenyys ja sen alta Jäsenhakemus. 

Katso ohjevideo: näin saat lapsesi ilmoitettua partioon

Jäsenen asiointi: huoltaja tai jäsen voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet partion asiointipalvelussa. Tutustu asiointipalvelun ohjeisiin.

Elämyksiä ja itsensä kehittämistä!