Talvikkien materiaalipankki

Täältä löydät lippukuntamme käytössä olevia lomakkeita ja muita ohjeistuksia.

T

Adventtikalentereiden tilitysohjeet

Mobilepay-ohjeet (Tulossa!)

oikopolkuja sp:n sivustoille

Kuksaan kirjautuminen

Kuksa on partiolaisten tapahtumien ja ryhmien tilastointia varten.

Kompassi

Kompassi on kännykkäsovellus, jota käytetään partio-ohjelman aktiviteettien merkitsemiseen ja partio-ohjelmassa etenemisen seuraamiseen.

Partiolainen voi merkitä Kompassiin, minkä aktiviteetin on tehnyt ja merkintä menee ryhmänjohtajalle hyväksyttäväksi. Aktiviteetteja voi merkitä myös aloitetuiksi ja suosikeiksi. Vaihtoehtoisesti ryhmänjohtaja pääsee suoraan merkitsemään aktiviteetin koko ryhmälle (tai osalle ryhmän jäsenistä), joten Kompassi sopii ryhmän käyttöön, vaikka kaikilla ryhmän jäsenillä ei olisikaan omaa puhelinta mukana partiokokouksissa.

Kompassi on ns. PWA-sovellus (Progressive Web App), joka toimii selaimessa, mutta siinä on tiettyjä sovellusmaisia piirteitä. Kompassin voi esimerkiksi asentaa kuvakkeena puhelimen kotivalikkoon.

Oikopolkuja johtajille

Outlook -tiliin kirjautuminen

Office 365 -palvelua käytetään sovelluksineen samalla käyttäjätunnuksella kuin Kuksaa tai PartioMoodlea. Palveluun kirjaudutaan @partio.fi tai @scout.fi -sähköpostiosoitteella ja PartioID-kirjautumispalvelulla. Office 365 -käyttäjätunnus on voimassa määräajan ja se on tarkoitettu lippukuntamme luottamushenkilöille ja johtajille.

PartioMoodle

PartioMoodle on partion e-oppimisympäristö. Oppimisympäristöön pääset kirjautumaan PartioID -tunnuksellasi.

V