Nukkearpajaiset

Nukkearpajaiset jopa tuhansine arpoineen ja runsaine voittoineen on toteutettu varojen keräämiseen 1920-luvulta lähtien. Erityisesti nukkearpajaisia järjestettiin 1960- ja 1970-luvun alkupuolella majan rakentamisrahaston kartuttamiseksi.

Muistelemispäivän luistelut

Muistelemispäivänä 22. helmikuuta, Talvikit ovat 1950 -luvulta lähtien toteuttaneet usein muistelemispäiväluistelut tai muun ulkoilutapahtuman.

Munkit

Lastenjuhlia varten tai leireillä on paistettu munkkeja vierailupäiväsi tai leirikasteen jälkeen lämpöisinä annettaviksi. Traditio on ollut, että ne paistetaan aina yöllä.

Lastenjuhlat

Lastenjuhlat ovat olleet vahva perinne 1920-luvulta näihin päiviin asti. Juhlia on järjestetty varojen keräämiseksi toimintaa varten.

Kakkukilpailu

Erityisesti 1990-luvulla Tasangon Talvikeissa Yrjönpäivänä oli traditiona ryhmien välinen täytekakkukilpailu.

Liikuntaesitykset

Tasangon Talvikit ovat olleet liikunnallisia kautta aikojen ja joukossa on ollut naisvoimistelua harrastaneita partiolaisia. Siksi Talvikit ovat toteuttaneet usein erilaisissa tilaisuuksissa, leireillä ja tapahtumissa omia liikuntaesityksiään. Näin on tapahtunut esimerkiksi Tarpoja ja Eräpoikapäivillä, Karelialla, Miilulla ja Vaasan partioparaatissa.