LIPPUKUNTAMME

Partiotoimintaa Seinäjoella yli 100 vuotta!

Tasangon Talvikit ry on vuonna 1921 perustettu seinäjokinen perinteikäs ja eteenpäin menevä satavuotias partiolippukunta, jonka toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikenikäiset lapset. Olemme yhteislippukunta, eli toiminnassamme on mukana tyttöjä ja poikia.

Tutustu lippukuntamme historiaan

Tutustu Talvikkien perinteisiin

Talvikit mediassa

Yhteisöllinen harrastus kaikenikäisille!

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille! Partio tukee lapsen ja nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen. Vaikka moni aloittaa partiossa noin 6-7-vuotiaana, mikään ei estä harrastuksen aloittamista myöhemminkään.

Täältä voit lukea lisää: Yhteisöllinen harrastus kaikenikäisille

Partion peruskirja

Peruskirjassa linjataan periaatteet, jotka määrittelevät partioliikkeen päämäärän ja arvopohjan, ohjaavat partioliikkeen toimintaperiaatteita ja menetelmiä Suomessa, sekä määrittelevät Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n (jatkossa SP–FS) roolin. SP–FS on kansainvälisen partioliikkeen ainoa edustaja Suomessa ja SP-FS:n toiminnalla tarkoitetaan tässä peruskirjassa partioliikettä Suomessa.

Turvallisesti yhdessä

Kaikki johtajamme ovat suorittaneet Turvallisesti yhdessä -koulutuksen. Teemme yhteistyötä Seinäjoen Seurakunnan sekä Seinäjoen kaupungin kanssa. Vuonna 2021 jäseniä oli yhteensä 154.