Liinan laavun pystytys

  Oi kallis Suomenmaa, sun koskiesi kuohuja, honkiesi huminaa…

  Oi Kallis Suomenmaa -laulu

  Aurinkoinen Suomen kevät tarjosi tänään parastaan ja mikä hienointa – saimme viettää sen yhdessä uuden laavumme pystytyskökässä. Lippukuntamme pitkäaikainen jäsen, Ritva ”Liina” Liinamaa täytti tänä vuonna 70-vuotta ja sen kunniaksi hän lahjoitti Nuotiorantaan Talvikkien käyttöön laavun. Omaa partiopolkuaan Liina on kulkenut jo 55 vuotta. Tänään pystytetty laavu sai nimekseen ”Liinan laavu”.

  Omasta partiomatkastaan Liina kirjoittaa kauniisti:

  ”Partio on valinta, jonka olen tehnyt. Partio on elämysten saamista. Se on ystävyyttä ja ystäviä, joita en mistään muualta saa. Partio on mahdollisuuksia, joista voin valita ne, jotka sopivat juuri minulle. Mikä parasta, tuon kaiken saan tehdä niiden kanssa, joista pidän. Saan työskennellä ja toimia sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat ystäviäni.”

  Sampomme Mian sanoin; kökkäpäivä oli muistorikas meille kaikille. Suuri kiitos kaikille kökkään osallistuneille ja erityisesti mukana olleille vanhemmille! Apunne on meille todella tärkeää. Uskon, että Liinan laavun ympärillä kerrotaan monenlaisia tarinoita ja niissä tarinoissa meidän Liina tulee aina olemaan mukana.

  Ei toista armaanpaa voi maailmasta löytää kuin tämä köyhä kotimaa, jonka kauniiks’ on kasvatellut taattojemme työ.

  Oi Kallis Suomenmaa -laulu

  Tänään on vietetty myös Kaatuneitten muistopäivää. Perinteisesti olemme saaneet kunnian kantaa Suomenlippua muistopäivän kunnianosoituksessa, niin teimme myös tänään. Kiitos Kettujen Lennille ja Sinille, kun rohkeasti lähditte lippuairueeksi.

  PS. Lapset saa aina innostumaan, kun sanoo ”Liinakin tulee sinne” tai ”Liinakin on siellä” Olet meille tärkeä Liina <3

  PPS. Kotimatkalla polun varresta löytyi talvikkeja <3 (Ihana Asta kun bongasit!)