”Jokainen lippukunta tarvitsee tilan, jossa kokoontua”

”Kuovinkuoppa” ja ”Pirtti” kutsuvat Talvikkeja kokoontumaan

Kalusto- ja kolotoimikuntamme järjesti keväällä 2022 nimikilpailun, jossa haettiin nimiä uusille koloillemme. Ehdotuksia tuli muutamia ja voittoon ylsivät ehdotukset ”Kuovinkuoppa” sekä ”Pirtti”.

Kolotoimikunta ilahtui seikkailijaryhmä Ilvesten nimiehdotuksesta. Se erottui erityisesti nokkeluudellaan ja perinteikkyydellään. Kuovinkuoppa jatkaa lippukuntamme aikaisempien kolojen nimissä ollutta lintuaihetta (Kiurunkolo, Haukkalinta ja Kotkanpesä) ja ”kuoppa” sana kuvaa kolomme sijaintia Hyllykallion seurakuntakodin kellarissa. Lisäksi isokuovi on Etelä-Pohjanmaan maakuntalintu. Pienimuotoisia tupareita pidettiin syksyn Partiopuuskan yhteydessä ja Ilvekset -ryhmä sai herkullisen huomionosoituksen.

Keskustassa, Nuorisokeskuksen tiloissa sijaitseva kolomme sai nimen ”Pirtti”. Näin kunnioitamme lippukuntamme perinteitä ja historiaa, sillä jo 1940 -luvulla saman pihapiirin kokoontumispaikkaa kutsuttiin tällä nimellä.

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme, Seinäjoen seurakuntaa ja Seinäjoen kaupunkia siitä, että meillä on hyvät puitteet kokoontumiselle.