Vuoden Talvikki

  Vuoden Talvikki on Viola Maunuksela

  Vuoden 2022 Talvikiksi on valittu Viola Maunuksela. Onnea! Viola sai kunniamaininnan eilen, lippukuntamme hallituksen kokouksessa seuraavin saatesanoin:

  Viola olet aito Talvikki! Kuljet omaa partiopolkuasi ja partio kulkee mukana sinussa. Sinusta on johtajaksi. Osaat, opit ja kannustat muita. Otat vastuuta ja edistät hienosti partiomenetelmää lippukunnassamme. Uskallat, olet rohkea. Pidä kiinni omista rajoistasi – olet jo hyvä siinä.”

  Hiihtolomaviikon tapahtuma ”Porukalla Luontoon” tekijät!
  Vasemmalta: Kerttu Kråknäs, Ritva ”Liina” Liinamaa, Topi Alho, Vuoden Talvikki 2022 Viola Maunuksela sekä perhepartion johtaja Heidi-Maria Sumukari.

  Vuoden Talvikki -palkintoa on jaettu vuodesta 2019 alkaen. Vuoden Talvikin valitsee aina lippukunnanjohtaja. Kiertopalkinto on mäntylaudan päällä oleva rakovakea, joka kuvastaa pitkään palavaa tulta, joka sytyttyään roihuaa ja tuottaa valoa ja lämpöä ympäristölleen.

  Palkinto voidaan myöntää vain Tasangon Talvikkien varsinaiselle jäsenelle, joka on osoittanut elävänsä partion arvojen mukaan ja toimivansa partion tunnuksen mukaan ”Ole valmis”. Hän on toiminut aktiivisesti lippukunnassa omassa tehtävässään tai muulla tavoin edistänyt lippukunnan toimintaa ja partion arvoja yleisesti. Jokainen saaja voi saada sen vain kerran.

  Kurkkaa täältä kaikki Vuoden Talvikit!

  TT Cafe tuo Talvikit yhteen!

  Onnistuneessa johtajaneuvostossa voi syntyä mitä vain!

  Lippukuntamme johtajaneuvosto ideoi alkuvuoden johtajaneuvostossa Talvikkikahvila-ajatuksen. Kahvilan tarkoitus on se, että kaikki ikäryhmät voivat kokoontua yhteen. Voimme pelata, askarrella tai vaikka vain jutella – tehdä sellaista, mikä itsestä tuntuu mukavalta – aikuisia on aina läsnä.

  Seuraava TT Cafe on partioviikolla torstaina 20.4.2023.